Zoeken naar alles zonder kan

Uw zoekactie voor alles zonder kan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Coolbeans 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Gay zoekt hetero play mate
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic.  

Gay zoekt hetero play mate
Lekkere paal 39 jaar Antwerpen - Ekeren
Pijpbeurt
Waar kan ik als sportieve lekkere paal deze vm passeren in de buurt voor een lekkere pijpdate. Zelf jong 39/199/85 en weinig lichaamsbeharing. Stuur je stats en foto door + geil scenario.  
Thomas 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geil op het werk?
Straks rij ik van Oudenaarde naar Zaventem en terug. Waar stop ik tss 12u30 & 14u op een werf om een lekkere, jonge werkmanspik leeg te zuigen?! Het kan "on the field", of in je camionette, of eventueel in mn wagen. Graag max 35jaar.  
erik 73 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
pijpen en slikken
donderdag voormiddag kan ik ontvangen ik pijp tot er niets meer uitkomlt  
bibotje 50 jaar West-Vlaanderen - Damme
zoek oudere vaste topmstr die ontvangt
ben slank niet-roker en zoek niet-roker 57-65+ topmeester die meestal in de voor-of namiddag kan ontvangen in moerkerke sijsele maldegem of eeklo en me gebruikt als sexobject/neukvlees je doet met me wat je wenst je gebruikt me naar je eigen goedkeuren ook anale oprekking voor dikke palen mag discreet en verzorgd ik kom meestal met fiets en ben altijd heet kontje mag veel gebruikt worden  
Luk 54 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wie wil morgen genieten van een massage
Welke man kan morgen namiddag ontvangen . Ik geef je een massage. Derest via mail jong of oud maakt niet uit .  
Tim 43 jaar Antwerpen - Willebroek
Zoek lekker kontje of geile lul
Hoi Ik 43/180/89/17×4 zoek een lekker kontje dat mij wil ontvangen en zich geblinddoekt klaarzet zodat ik je safe kan neuken. Geen bottom? Ik hou ook van een lekkere propere pik. Zelfde scenario maar pijp je dan tot je klaarkomt. Daarna ben ik weer weg. Neuken, pijpen en weer weg. Wie heeft zin in dit scenario? Enkel serieuze reacties graag. Groet Tim  
Rickie 41 jaar Antwerpen - Borsbeek
Softdate namiddag
Hoi, deze veertiger is op zoek naar een soft date... je staat geil en hebt liefst een penis van 20 cm. Ja? Ik zou je graag willen aftrekken! Kan je ontvangen? Geef een seintje!  
Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen dominante top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt.  

Biman zoekt top xl
Mark 55 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
chubby slaaf
wie wil er eens een onderdanige, onbehaarde chubby gebruiken en misbruiken? Kan enkel verplaatsen regio Aalst. Ben bottom ingesteld en wordt graag geneukt. Bij wie kan ik me overdag in de regio aanbieden? Geen taboes, discretie en hygiene gevraagd en geboden.  

chubby slaaf
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10